12 жовтня 2010 р.

Гарбузи атакують!!!

А у вас також проблема з гарбузами? А у нас проблема... Як ви вирішуєте проблеми з гарбузами?

Існує традиційний спосіб вирішення проблеми - гарбузова каша, але таке рішення допомогає якщо у вас у пів-гарбуза з базару. А якщо у вас повна комора різнокаліберних гарбузів?

Наші рецепти "остаточного вирішення" гарбузового питання:

1. дуже корисний та як на мене досить смачний гарбузовий сік. на смак можна чавити вперемішку з яблуками. з одного невеликого гарбуза виходить блисько 1 літру соку.
2. гарбузовий суп. варите простий суп просто замість картоплі кидаєте гарбуз. або ще можна зробити суп-пюре з гарбуза. гадаю рецептів в гуглі знайдеться дохолери.
3. ну і нарешті самий простий варіант - печений гарбуз. тіки пекти його треба не цілим а половинами чи чвертинами. результат поїдається з медом, або просто так. для дітей можна притрусити цукровою пудрою.

А ще з гарбуза можно пекти різні пироги та пиріжечки. Берете улюблений рецепт яблучного пирога, от тільки замість яблук кладете гарбуз. 

Ми обов'язково переможемо, от тільки руки!!! Після чищення та нарізання кількох гарбузів руки в мене такі наче я в якомусь хімічному розчині їх мив. Жах, і ніякий крем не допомагає.  

2 коментарі:

  1. Каша в тыкве))))) И потом, можно не спешить с уничтожением всех тыкв немедленно. Они же долго хранятся - а за зиму съедите постепенно)))

    http://cooking.wild-mistress.ru/wm/cooking.nsf/publicall/2007-11-15-975886.html

    А вообще, давно хочу сказать Вам спасибо за Ваши заметки о винах. В нашем семействе никто в них ничего не понимает, но иногда приходится покупать по различным поводам. Как-то случайно наткнулась на Ваш блог, когда искала мнения о винах - теперь регулярно читаю Ваши советы, как только соберусь сделать покупку.

    ВідповістиВидалити
  2. реально приятно слышать такие слова. последние несколько месяцев по сложным семейным обстоятельствам закинул свой блог, но теперь твердо намерен возобновить его работу в полном объеме. одно дело вести учет декалитров для личного пользования, совсем другое знаешь что твои субъективные заметки для полезны реальным людям. всех благ)))

    ВідповістиВидалити