Інгредієнти: філе індички, кольрабі, цибуля, паростки квасолі, кабачок, чорний цукор, соєвий соус, чорний перець, сіль
Як готуємо: індичку ріжемо тоненькими скибочками, дуже тоненькими, та маринуємо у чорному цукрі та соєвому соусі на кілька годин.
Овочі - ріжемо дрібними рівномірними шматочками.
У розігрітий вок наливаємо олію, розігріваємо, спочатку кидаємо індичку, як вона трохи обсмажиться додаємо овочі. Все це помішуємо паличками. За декілька хвилин все готово.
Прямо в тарілку додаємо чорний перець, соєвий соус, за смаком.
Споживаємо звичайно під добре вино, цього разу це було біле шардоне з Лангедоку Chantarel Vin de Pays d'Oc Chardonnay 2006.
Немає коментарів:
Дописати коментар