3 червня 2010 р.

Шановні друзі

дякую всім читачам мого блогу. я вибачаюсь за таку довгу перерву з оновленнями. і перерва зовсім не закінчилась. вона ще буде тривати, тривати, тривати. мінімум до серпня. причини... важливі та поважні. буде час напишу. але полишати свою улюблену тему я не збираюсь. тому залишайтеся тут, у серпні в мене починається нове життя, а отже вас чекають нові дегустації, рецепти, розвідки та дослідження. coming soon!

4 коментарі:

  1. Доброго дня, Святославе!

    Було б цікаво дізнатися Вашу думку щодо вин агрофірми "Білозерський". Як на мене, іхні сухі вина - якісний та цікавий український продукт за помірні для Києва гроші (я не менеджер цієї фірми, не збираюся нічого рекламувати, тому - не даю ніяких посилань на інтернет-ресурси даної винарні). Якщо будете у Києві (або на Херсонщині) - будь ласка, спробуйте та порецензуйте :)

    Дякую Вам за цей ресурс - з задоволенням прочитала "від корки до корки", з нетерпінням чекаю продовження.

    ВідповістиВидалити
  2. дякую за відгук. ви мене заінтригували. тим більше знайшов кілька схвальних відгуків на сухі вина агрофірми в блогах. правда сайту не знайшов. як буде на те ваша ласка, киньте якесь посилання, чи хоч фотку пляшки чи етикетки бо як його в києві шукать не уявляю. аж самому цікваво стало.

    ВідповістиВидалити
  3. Ось посилання - http://agrofirma-sovhoz-bel.uaprom.net/ , вийшла на нього, коли шукала інформацію по "Піно Меньє" (до речі, саме це рожеве сухе вино вважаю наймеш вдалим з їхньої лінійки вин). Зазначені на сайті ціни добряче відрізняються від роздрібних у Києві - 28,90 грн, є ще серія сухих витриманих вин (на сайті не показані), взимку та навесні були по 35 чи 37 гривень. Де у Києві ще придбати, окрім мережі "Живі вина"("Бочонок") - не знаю, по супермаркетах щось не видно.

    ВідповістиВидалити
  4. асортимент вразив. напевно найкращий варіант проїздом повз херсон заїхати на завод та купи пару ящиків в асортименті. ну спробую вишукати це вино у києві у серпні.

    ВідповістиВидалити