12 березня 2009 р.

Sheridan's Coffee Layered Liqueur

Оригінальний лікер 2 в 1. Ванільно-вершковий (1/3) та Кавово-шоколадний (2/3)
Ціна за пляшку 1.л. - 40 євро (також доступні пляшки 0,5, 0,7, 1,5 л.)
Виробник: Ірландія
Оцінка: 7 з 10
Не люблю крем-лікери. А Бейліс просто люто ненавиджу.Можливо причина у тому що я не люблю молоко та більшість молочних продуктів. Сприймаю тільки сир та сметану. Отже ідея розбовтати цукор з вершками та віскі видається мені просто бридкою. Але тим не менш з 1974 року коли компанія Gilbey’s випустили перший ірландський бридкучий крем-лікер їх популярність росте. Як кожна популярна ідея вона знайшла багато повторювачів - і ось з'являються Carolans продукт поєднання справжнього ірландського молока з справжнім ірландським віскі Tullamore Dew, а якщо додати молочка до віскі Old Bushmills - отримаємо ще один "продукт тваринництва" Saint Brendan’s Superior. Але проблема полягає у тому, що баришням ці крем-лікери шалено подобаються. Але примусити себе пити цю згущенку з віскі я не можу.
На цьому тлі справжньою ірландською перлиною виглядає продукт тієї ж Gilbey’s - Sheridan's Coffee Layered Liqueur. Це справжній лікер 2 в 1, по-перше він являє собою подвійну пляшку - одна містить вершково-ванільний крем-лікер (нравітся девушкам), а у другій цілком непоганий кавово-шоколадний лікер. По-друге на відміну від бридкої згущенки тіпа бейліса шерідан цілком придатний до пиття. Тобто таким продуктом можно і баришню напоїти і самому випити. Тіки для максімального ефекту дотримуйтесь технології. Візьміть великі товстостінні бокали з пласким дном, так званий OLD FASHION GLASS чи до спеціальної скляночки для вершкових лікерів, кинемо туди кілька кубиків льоду, і рішуче набулькаємо шерідану одразу з двох дірочок. Розумний дозатор подасть рідини у бокал у правильних пропорціях. Можна трохи побовтати склянкою щоб льод з легка перемішав інгредієнти.
На мою думку використовувати шерідан як інгредієнт коктейлів не дуже виправдано, краще вживати чистим. 
Смачного! Дівчатам має сподобатись.

Немає коментарів:

Дописати коментар