11 серпня 2009 р.

Де промочити горло у Севастополі?

Самий дешевий Мохіто у "Картопляній Хаті" коло Артбухти, правда інколи доводиться самому шукати бармена. Інколи замість тростникового цукру в Мохіто кладуть рафінад. Але це все коштує лише 30 грн.
Мохіто мій улюблений літній коктейль.Сам його не роблю, хоча на дачі його зробити цілком можливо.
Коктейль чисто кубинській. Інгредієнти прості як пісня. Листочки м1яти, білий ром, коричневий цукор, лайм, содова (себто мінералка). Товчемо м'яту з цукром, вичавлюємо лайм, кидаємо дольки лайму в склянку, додаємо колоти лід, ром, доливаємо газіровкою. Офігенно виходить.
Найкращій коктейльний заклад у Севастополі - Арт-Кафе Мадам Шоко. Знаходиться у самому центрі на Бе-морській 13-а. У коктейльній карті близько сотні коктейлів. Ціна від 30 до 75 гривень. Кухня там відверто ніяка. Голодним туди приходити не варто. Головна фішка - живі концерти, щовечора або джаз, або рок-енд-блюз, або електроніка. Із задоволенням відвідую там рок концерти, чудова група грає, американську класику 60-80х, трохи російського року. Дуже романтично. А ще є не дуже дорогий кальян. Шикарне місце для відпочинку. Перепробував всі лонги з їх карти. Зараз уже не згадаю ні назв ні складників)))

Немає коментарів:

Дописати коментар