Дуже простий та смачний рецепт приготування курки.
Інгредієнти: курка (бажано свіже і не дуже перегодоване анаболіками курча), мед, соєвий соус.
Кучатко рясно обмазуємо медом, складаємо до посудини та заливаємо соєвим соусом. Маринуємо 12-24 години. Чим більше тим краще.
Беремо каструлю. Я на такий випадок маю гарну посудину з литого алюмінію та протипигарним покриттям для запікання.
Тушкуємо курчатко у цьомуж маринаді до готовності.
Смак... божественний.
Цього разу я його споживав трохи притрусивши сумішшю мелених перців та з маринованим імбірем.
Під курчатко чудово піде біле сухе вино, шось на кшталт совіньону чи шардоне.
Немає коментарів:
Дописати коментар