23 вересня 2009 р.

Вок з овочами та грибами


Прийшла осінь, повернулися з моря діти, до кухні повернувся ВОК.
Останній рецепт сподобався додаванням привезеного з Криму гострого перцю. Я вже писав про свою любов до цього продукту. Осьо: рецепт гострого перцю гриль.
Рецепт: вок з гострим перцем, овочами та печерицями

Інгредієнти: печериці, цукіні, кольрабі, морква, солодкий перець, порей, гострий перець, кунжутна олія.
Всі інгредієнти окрім гострого перцю ріжемо соломкою. У розігрітий вок наливаємо кунжутну олію, обсмажуємо у ній цілий гострий перець. Це прибере гіркоту з перцю. Потім додаємо решту інгредієнтів. Смажимо 5 хвилин до готовності. Помішуємо паличками. Перед вживанням полити соєвим соусом за смаком.

Ще рецепти на сковорідці вок:

Немає коментарів:

Дописати коментар