2 грудня 2009 р.

Цільнозерновий хліб з насінням


Цільнозерновий хліб з висівками, вівсяним,  льняним та гарбузовим насінням

Рецепт:
вода - 380 мл
кунжутна олія - 30 гр

борошно з цільного зерна - 550 гр
висівки пшеничні - 50 гр
вівсяні зернятка  - 25 гр
сухе молоко - 4 ч.л.
сіль - 2 ч.л.
тростниковий цукор - 1 с.л.
дріжджі - 1 ч.л.
паніфарин - 1 ст.л.

трохи обсмажене насіння гарбузу, кунжуту та льону - 100 гр.


програма 3 (цільнозерновий)
шкоринка середня


дуже смачний та корисний хліб!

Немає коментарів:

Дописати коментар