Цільнозерновий хліб з висівками, вівсяним, льняним та гарбузовим насінням
Рецепт:
вода - 380 мл
кунжутна олія - 30 гр
борошно з цільного зерна - 550 гр
висівки пшеничні - 50 гр
вівсяні зернятка - 25 гр
сухе молоко - 4 ч.л.
сіль - 2 ч.л.
тростниковий цукор - 1 с.л.
дріжджі - 1 ч.л.
паніфарин - 1 ст.л.
трохи обсмажене насіння гарбузу, кунжуту та льону - 100 гр.
програма 3 (цільнозерновий)
шкоринка середня
дуже смачний та корисний хліб!
2 грудня 2009 р.
Цільнозерновий хліб з насінням
Мітки:
рецепт kenwood bm450,
я кулінар
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар