5 березня 2009 р.

Два джина до тестування

Дякуючи ЖЖ френду igorsova додав до листа чекаючих на дегустаціїю дві невідомі мені марки джину (невідомі бо як я вже писав раніше не дуже шанував цей напій). Буду уважно придивлятись до них у магазинах, як побачу - обов'язково скуштую. А потім напишу як воно мені сподобалось. Смачного!
Заснував у 1830 році Чарлі Тінкерей. Один з найстаріших брендів джину. Завод знаходився у Лондоні і був зруйнований у 1941 році в наслідок авіанальоту. Зараз виробництво перенесено до Шотландії, але за технологією Тінкерей лишається класичним Лондонським Сухим джином. Одна з перегінних колон під час авіанальоту вціліла і досі використовується на шотландському заводі. З додатків у рецептурі використовуються коріандр та дягель. Міцність 47,3.
Так само продукується у шотландії зі спиртів отриманих у колоні що працює з 1946 року. З додатків у рецептурі використовується Болгарська Троянда. Має цікаву упаковку схожу на пляшку для ліків.




Шукав ці джини по московським крамницям... шкода але окрім Біфітерса, Гордонса та Сапфіра інших джинів там не представлено. Отож будемо чекати нагоди зробити шопінг в дьюті-фрі...

2 коментарі:

  1. в дьюті-фрі теж саме. люблю джин. в мозамбіку після двох тоніків вставило , як після 250.

    ВідповістиВидалити
  2. якщо в дютіке теж саме це сумно)
    а стосовно тоніка - ідеальний засіб для європейця посилити імунітет в тропічному кліматі то якраз пара тоніків щодня!

    ВідповістиВидалити