17 квітня 2009 р.

Tio Pepe Fino Muy Seco

Дуже Сухий Херес
Виробник: Іспанія, Херес, GONZALEZ BYASS
Ціна: 12 євро (у інтернет магазинах Європи)
Оцінка: 10 з 10
Хурей! Сьогодні на моє прохання Віка з Сарагоси привезла дві пляшки сухого Хересу! Привезла не просто так а в обмін на півкіла київського сала та пару упаковок української шинки. Вона чесно призналася що не дуже знається на цей продукт, але саме цей Херес їй рекомендували.
Дякую англійським імперіалістам за те що спонукали трохи ледачих іспанців до створення такого чудового вина.
Компанія виробник заснована у 1835 році. Єдинне що засмутило це те що Гонзалес окрім Хереса бутилює до холери різних вин з Ла-Манчі, Чилі. Бренді з Хересу, лікери, соки та навіть енергетичні напої :) як ви вже зрозуміли мені до вподоби маленькі домашні підприємства з замкненим циклом. Але фірма поширена, бренд Хересу дуже відомий.
Шо сказать, це навіть не захоплення, це справжнє свято шлунку та душі, смак божественний, потужний аромат яблук, свіжість та лагідна пісня. Всьо разом в одній пляшці.
П'ється цей нектар у якості аперитива, обов'язково охолодити його до 10-12 градусів, вживати з невеличких келишків чи скоріше великих рюмок. Отримувати задоволення.
Перша пляшка пилася цілий тиждень, а друга була заникана "до приводу" але не так сталось як гадалось, поїхала ця пляшка у Київ як призент на день народження для мого старого друга, він переконаний фанат сухих хересів, тож хай п'є на здоров'я, а мені дасть бог ще привезуть.

2 коментарі:

  1. І мені дуже сподобався.
    Відмітив – яблуко, лимон, надзвичайну сухість.

    ВідповістиВидалити
  2. так, зачотний херес. з тих що я пробував - поки найкращий

    ВідповістиВидалити