11 травня 2009 р.

Polska Wisniowa Tradycyjna

Вишнева наливка, вишнева горілка
Виробник: V&S Luksusowa Zielona Góra, Польща
Склад: польський спирт (картопляний?) + польські вишні
Ціна: невідома
Оцінка: 9 з 10
Довіряю пану Яну з Кракова. Минулого року він презентував чудовий "Вишняк на руме", цього року осю вишньовку.
Виробник V&S Luksusowa Zielona Góra - відомий на цілий світ брендами Luksusowa та Pan Tadeusz - 9% польського ринку. У 2002 році придбані шведським концерном V&S, який сам у 2008 році був придбаний концерном Pernod Ricard, власника мега-брендів: Ballantines, Chivas Regal, Havana Club, Beefeaters, Absolut, Jameson, Malibu, Ararat, Suze, Becherovka, Olmeca, Wyborowa. Оце списочок...
Ну а мені грішному дісталося це чудо. Досі стоїть у холодильнику, вживається просто у медичних дозах. Невеличка рімочка на один сьорб як діжестив після особливо вдалої вечері, чи як акомпонімент до десерту.
Перше бажання після дегустації - уважно вивчити етикетку, ну нема там 40 градусів, ніяк! Друге враження - баланс, не пересолоджений, не різкий, не лікерний смак. Натуральність, жодного зайвого присмаку. Ідеальна вишнева настоянка. Якби така штука продавалася у сусідньому магазині - виникла б пряма загроза алкоголізму.
Буде так шкода коли пляшка скінчиться...

4 коментарі:

  1. А ще такий мега-бренд як Одеський завод шампанських вин до списочку Pernod Ricard. :)

    ВідповістиВидалити
  2. нехай цей мега-бренд сам п'є те сітро буратіно що в одесі під виглядом "шампанського" розливають...

    ВідповістиВидалити
  3. у шалені роки росту початку 2000-х купляли все що погано лежало а тепер не знають куди позбутися) доречі читав що Інкерман з початку року на 50% збільшив продажі на локалмаркеті?

    ВідповістиВидалити