10 червня 2009 р.

Cabernet Sauvignon Pierre Chanau 2007 Vin de Pays d'Oc

Червоне сухе вино категорії VDP
Виробник: Pierre Chanau (бренд супермаркету Auchan), Лнгедок, Франція
Сорт: Каберне Совіньйон
Ціна: 4 євро
Оцінка: 4 з 10
Я принципово уникав ціх вин. Ну не може по одній ціні та під одним брендом, та майже за однакову ціну продаватися Бургундське вино, вино долини Рони та Він де Пейс з Лангедоку. Але в останній похід до Ашану дружина придбала цю пляшку. Ну що ж, не дорого. Будемо чекати результатів тестування! То того ж, у моєму винно-алкогольному блозі вже описано чимало білих та червоних вин з Лангедоку. Щоб прочитати про інші вина з виноробної провінції Лангедок скористайтеся відповідним тегом .

Ну що сказати, протестував... Невиразне, кисле, післясмак неприємний.Єдина чеснота цього вина - низька ціна. Нажаль десь згубилася фотка, тому оформити цей пост як слід не вдасться. Але не переймайтеся. Це чудо виноробства можна купити лише лише в Ашані, а там побачивши на етикетці ім'я Pierre Chanau - одразу минайте тих пляшок.

1 коментар:

  1. With havin so much content do you ever run into any issues
    of plagorism or copyright violation? My site has a lot
    of exclusive content I've either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any solutions to help stop content from being stolen? I'd definitely appreciate it.


    my homepage wystawa

    ВідповістиВидалити