16 червня 2009 р.

Chateau Los Boldos Cabernet Sauvignon 2007 Cuvee Tradition

Червоне сухе вино
Виробник: Chateau Los Boldos, Rapel Valley, Чилі
Виноград: Каберне Совіньйон
Ціна: 7,5 євро
Оцінка: 5 з 10

Хочу пожалітися, з бюджетним вином стає все важче і важче. Криза, інфляція. Вчора в Ашані півгодини стояв вибираючи щось у межі до 8 євро що ще не куштував. Майже все що виставлено на поличках вже випито та описано у цьому блозі. Залишилися лише різноманітні та недорогі вина від загадкового дядечка - Pierre Chanau. Про якого я якраз нещодавно написав, але рішив поки що уникати більш близького знайомства з цією торговою маркою. Та ось надибав це чилійське каберне. На контр-етикетці було стіки всього харошого написано про виробника що не втримався, купив.
Отже, враження. Колір темний, але не насичений, з фіолетовими тонами. Смак дуже простий. Висока кислотність. Післясмак кислуватий. Назагал враження від вина розчаровуючи. Вино не сподобалось. Своїх грошей не варто, а враховуючи пі-ар метушню навколо цієї марки взагалі розчаровує.
Погугливши цю марку знайшов купу посилань на явно пі-ар заказні матеріали про їх вина у яких захоплено оповідалось як французи поїхали до Чилі вино робити, заснували таке собі шато та роблять вина майже як у Франції. Ось наприклад стаття про цю марку на Сомелье. Можливо "гранд крю" у них і гідне, а от просте вино нічим видатним мені не здалося.

Немає коментарів:

Дописати коментар