19 серпня 2009 р.

Golden Kaan Pinotage 2006

Червоне сухе вино
Виробник: Golden Kaan, Південна-Африканська республіка
Сорт: Пінотаж
Ціна: 7 євро
Оцінка: 4/10
По мірі розгортання кризи та інфляції добувати пристойні вина стає все важче. Враховуючи що в більшості магазинів відносно недороге ПАРівське вино Голден Каан коштує що найменше 10 євро, тож придбати собі Пінотаж 2006 року за 7 вважав вдалою покупкою.
Ще на початку цього блогу я писав про аналогічне вино врожаю 2007 року. І ніби воно мені сподобалось. Поставив оцінку 7, але чи насправді різниці між врожаями така разюча, чи смак за час ведення цього блогу став в мене краще))) Все ж минуло пів-року та близько сотні пляшок різного вина. 
Коротше кажучи це вино мені не сподобалось. Колір стиглої вишні. Смак... солодкі, навіть перестиглі сливи. Не дуже приємний. Таніни слабкі. Післясмак короткий і не дуже правильний. Вино залишило у роті неприємний солодкватий присмак. 
Ну тепер є задача. Чекаємо нової поставки. І будемо куштувати Пінотаж 2008 року. От тоді вже точно скажу своє враження. Смачного!

5 коментарів:

  1. Golded kaan з дешевих вин ПАР,набагато кращі ,на мою думку виробники: Boscendal, Nederburg,пляшка в ПАР 20 баксів

    ВідповістиВидалити
  2. вибачаюсь Boschendal.виноробня заснована в 1685.мабуть тоді коли гугеноти тікали на південь Африки

    ВідповістиВидалити
  3. жодного разу не сумніваюсь у тому що у ПАР чимало винарень, брендів та компаній що продукують вина високої якості. занотую назви винарень що ви написали для себе, але зауважу що пляшка що коштує у ПАР 20 зелених перетвориться у наших краях у 40. а це вже випадає за рамки бюджету для "щоденного вина" але якось скуштую як буде час гроші та нагода)

    ВідповістиВидалити
  4. місяць тому в сільпо бачив вино компанії недербург-Rose десь біля 120гр.в мозамбіку я його купував за 7-7.5 доляра.мені недуже сподобалось,на смак як рожеве напівсолодке шампанське,яке видохлось.а от каберне савінйон супер.

    ВідповістиВидалити
  5. дякую, погуглив. http://www.nederburg.co.za/
    пляшка та етикетка не знайомі значить у продажу не зустрічав
    подивився у локальних інтернет-магазинах - марка майже не представлена. є 2-3 сорти по ціні від 30 до 50 баксів (

    ВідповістиВидалити