Виробник: Kartuli Vazi, Грузія
Сорт: Сапераві
Ціна: приблизно 9-10 євро (роздріб Україна)
Оцiнка: 7/10
Другий учасник змагання. На мою думку другим і фінішує. Ні, вино не погане, але своєму конкуренту Teliani Valley Mukuzani 2006 як і раніше тестованому мукузані того ж року Teliani Valley Mukuzani 2005 поступається однозначно
Колір світло-рубіновий. Аромат легкий, перець, смородина. Як на мене, для мукузані занадто водянисте та кислотне. Але приємне. Витримане. Післясмак з фруктовими нотками.
Зрозуміло, що все це дуже суб'єктивне враження. Але червоні сухі вина мукузані та сапераві мені більше подобаються виробництва Teliani Valley.
Ціна: приблизно 9-10 євро (роздріб Україна)
Оцiнка: 7/10
Другий учасник змагання. На мою думку другим і фінішує. Ні, вино не погане, але своєму конкуренту Teliani Valley Mukuzani 2006 як і раніше тестованому мукузані того ж року Teliani Valley Mukuzani 2005 поступається однозначно
Колір світло-рубіновий. Аромат легкий, перець, смородина. Як на мене, для мукузані занадто водянисте та кислотне. Але приємне. Витримане. Післясмак з фруктовими нотками.
Зрозуміло, що все це дуже суб'єктивне враження. Але червоні сухі вина мукузані та сапераві мені більше подобаються виробництва Teliani Valley.
Опустил... Опустил... А под что дегустировал? Я его с чем-то острым упортебляю...
ВідповістиВидалитисм. предыдущий пост. оба шли под сырное асорти и свежие фрукты. мы же вино пили а не мясо запивали)))
ВідповістиВидалитиВсе-таки грузинское красное сухое нужно дегустировать под острое и мясное! А белое сухое - под сыр!
ВідповістиВидалития думаю что УПОТРЕБЛЯТЬ следует под мясо, а вот ДЕГУСТИРОВАТЬ можно и под печеньку
ВідповістиВидалити