23 лютого 2010 р.

Севастополь 1994 Grand Reserve Інкерман

Міцне біле вино довголітньої витримки

Виробник: Інкерман, Україна
Сорти: Кокур, Совіньон, Рислінг, Ркацителі
Ціна: 90 грн (8 євро) у роздрібній торгівлі
Оцінка: 17,5/20
Алк: 17%
Цукор: 9,5%

Цим напоєм на заводі реально пишаються. Настільки що навіть з маркетингових міркувань позбавили його назви "портвейн", хоча за кримськими стандартами це саме "кримський портвейн" за технологією, сортністью і т.д. Але маркетинг рішив що нехай краще буде не "портвейн Севастополь" а просто "Севастополь". Може воно і правильно, ще невідомо як воно складеться, може пустять колись в ЄС :) то доведеться суворо дотримуватись законодавства про відповідність походження.
Дуже красивий колір, блискучий. Світло рожевий з коньячним відливом. Глибокий складний аромат. Цукати, коньяк, екзотичні спеції. Чудовий запах. Смак багатий, гармонійний. Сушений абрикос, мигдаль. Приємна гірчинка у післясмку. Дуже, дуже гарне вино!
Рекомендую до святкового столу під десерт, чи під романтичну вечерю з тістечками та морозивом. А можна просто тримати пляшку в барі та наливати собі рюмочку (саме рюмочку!) після щоденної вечері.

Доречі це вино одне з останнійх новинок заводу. Тож навіть фотки на сайті нема. Довелося звернутися в ПіАр відділ Інкерману. Люди там уважні та не залишають мої звернення без уваги. Ось і цього разу прислали гарну восьмимегабайтну фотку.

Більше про вина заводу інкерман

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар